Ecofleet

Szolgáltatásaink

e-Útdíj

Az Ecofleet e-Útdíj az útdíj fedélzeti eszközzel (OBU) történő bevallására kialakított speciális szolgáltatáscsomag. Minden benne van, ami a pontos és megbízható útdíj fizetéshez szükséges.

Térkép – Járműkövetés

Bármikor, bárhonnan ellenőrizheti járművei pontos helyzetét, láthatja aktuális sebességüket és haladási irányukat.
A járműkövetési információkat néhány gombnyomással akár több évre visszamenőleg lekérdezheti és vizuálisan is megtekintheti.

Tachográf

Az Ecofleet képes járművei tachográfjáról az adatokat a világon bárhonnan közvetíteni, jelezve akár a pihenők megtartását és az esetleges szabálysértéseket is. A Tacho használatával javítható a vezetői idő kihasználása, és a járműveknek sem kell a telephelyen tölteni az időt a tachográf adatok kiolvasásához.

Blog

Hogyan tegyük még biztonságosabbá, költséghatékonyabbá a flottánkat?

A céges üzemeltetésű járművek, így a flották száma ugrásszerűen megnőtt az elmúlt években. Értelemszerűen a flottamenedzserek iránti igény ezzel párhuzamosan megnövekedett, de egyben a feladatok köre is átalakult.

Lássuk a praktikus flottakezelő megoldásokat!

Az Ecofleet exportért felelős igazgató Matis Indov részt vett a világ legnagyobb mobil ipari kiállításán – Mobile Világ Kongresszus – és most megosztja velünk a tapasztalatait az Ecofleet blogon.

Érdekli az Ecofleet? Lépjünk kapcsolatba!
Több mint 70.000 jármű használja az Ecofleet járműkövetést

A legkülönbözőbb szempontú kimutatások, statisztikák állíthatók össze, melyek a munkatársak munkáját segítik és a vezetői döntést teszik egyszerűbbé, gyorsabbá és jobbá. A rendszer által kinyert információk támogatják azt a célunkat, hogy a leghatékonyabban használjuk ki erőforrásainkat és nyerjünk ki naprakész adatokat a működésükre vonatkozóan.

 

Szuro - Trade
Cégcsoport

"A Salesianer Miettex korrekt, együttműködő partnere az Ecofleet. A csapat professzionális munkájával, hozzáértésével kielégítő megoldást kínál számunkra. A webes felület könnyen kezelhető, jól listázhatók az aktuális és korábbi információk egyaránt." A rendszernek köszönhetően az ellenőrzési folyamat egyszerűbb és gyorsabb, valamint a hatósággal szerződött partner által tudjuk az útdíj fizetést megoldani. 

Salesianer Miettex

 

 

 

 

 

 

 

"MOL Fleet Solution"

MOL Fleet